Τατιάνα Μπλάτνικ: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά να είναι ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά τον χωρισμό της από τον Νικόλαο.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Παρασκευής 14/6 στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η διάψευση αυτής της σχέσης έρχεται από τον ίδιο τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το οποίο αναφέρεται σε κοινή έξοδο του επιχειρηματία με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και είπε, «Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω στην Espresso που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, “Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά”. Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου.

Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε “βεβαίως”».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164