Khloe Kardashian: Αυτά είναι τα δύο beauty μυστικά που έμαθε από τις αδερφές της Kim και Kylie

H Khloe Kardashian όσο περνά ο καιρός γίνεται και πιο εντυπωσιακή. Αγαπάει τα μακριά, κυματιστά μαλλιά, τις nude αποχρώσεις σε χείλη και μάτια ενώ ασκείται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή της. Αν και η ίδια δεν έχει ασχοληθεί με την beauty βιομηχανία όπως οι αδερφές της Kim και Kylie, ακολουθεί πιστά τις συμβουλές τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις μάλιστα, αποκάλυψε τα δύο μυστικά της Kim Kardashian και της Kylie Jenner που είναι για την Khloe πλέον κανόνας. Αρχικά, είναι η εμμονή στις ψεύτικες βλεφαρίδες που φόρεσε για πρώτη φορά στα 22 της όταν ξεκίνησε το reality show. Αν και η Αρμένισες έχουν τεράστιες και υπέροχες βλεφαρίδες οι ψεύτικες είναι απίστευτες και δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. 

Το δεύτερο είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου την οποία φορά καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι η συμβουλή της Kim. “Είμαι λάτρης των αντηλιακών. Το φοράω κάθε μέρα, κάτι που δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλοί. Πάντα λένε: «Είναι χειμώνας, γιατί φοράς αντηλιακό» κι εγώ απαντώ: “Ο ήλιος είναι πάντα εδώ”. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164