Δέσποινα Βανδή: «Όταν ήρθε η μεγάλη επιτυχία εγώ ήμουν ήδη αλλού, είχα γίνει μάνα και αυτό ήταν που ένοιαζε περισσότερο»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τη Ναταλία Αργυράκη με αφορμή τις συναυλίες της για τα 30 χρόνια της καριέρας της στο τραγούδι.

Κάνοντας τον απολογισμό της, από το ξεκίνημα της πορείας της, μέχρι σήμερα, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην κομβική στιγμή της καριέρας της η οποία συνέπεσε με τη γέννηση της κόρης της. 

«Δεν συνειδητοποίησα ποτέ το μέγεθος της επιτυχία της στιγμή που τη βίωνα. Ήμουν ένας πάρα πολύ ανασφαλής άνθρωπος που όλες αυτές οι επιτυχίες που κάναμε με τον Φοίβο ήταν αυτές που με βάζανε να λέω: “την επόμενη ημέρα τι θα κάνουμε;” Όταν ήρθε η επιτυχία με το “Γεια” και το εξωτερικό, εγώ τότε ήμουν ήδη αλλού… είχα γίνει μάνα και αυτό ήταν που με ένοιαζε περισσότερο», παραδέχτηκε η Δέσποινα Βανδή.

Όσο για την Άννα Βίσση: «Φέτος η Άννα τράβηξε τις εμφανίσεις της και ήθελα να πάω αλλά συνεχώς κάπου βρισκόμουν. Ήθελα να πάω και να της ζητήσω να κάνουμε ένα στόρι για αυτό που είχα πει τότε, όταν μας συνέκριναν, ότι “η Άννα Βίσση έχει 30 χρόνια καριέρας κι εγώ δεν είμαι καν 30 χρονών”».

Δες το παρακάτω βίντεο από το «Καλύτερα δε γίνεται»:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164