Θάνος Τζάνης: Η κοινή εμφάνιση on camera με τη σύζυγό του – «Αν τον φλερτάρουν θα πω “μπράβο κορίτσι μου”»

Ο Θάνος Τζάνης μαζί με την σύζυγό του, Άντζυ Καραγιάννη βρέθηκαν καλεσμένη στο Mega και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο γνωστός τραγουδιστής επανεκτέλεσε το τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», μιλώντας για αυτή τη νέα του μουσική δουλειά. 

«Ήμουν πάντα στη δουλειά, δεν σταμάτησα να δουλεύω. Απλά δεν έπαιρνε δημοσιότητα όλο αυτό. Δεν είναι το στιλ μου να προκαλώ πολύ, ήθελα πάντα να τραγουδάω και να απασχολώ τον κόσμο με τη δουλειά μου», ανέφερε ο Θάνος Τζάνης. 

Με την Άντζυ Καραγιάννη γνωρίζονται από το 2012, ενώ το 2020 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο άνθρωπός μου και προχώρησα. Όταν υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη δεν σε αγγίζει τίποτα. Εμείς είμαστε πολύ καλά πάνω σε αυτό, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη», είπε ο Θάνος Τζάνης.

Ενώ από μεριάς της η σύζυγό του δήλωσε: «Τον ήξερα τον Θάνο, αλλά δεν άκουγα πολύ ελληνικά. Είμαι φαν της ξένης μουσικής. Με κυνήγησε για έξι μήνες, είχα αφοσιωθεί στη δουλειά. Δεν με νοιάζουν οι πρώην σχέσεις του Θάνου. Όταν κάνεις μία καλλιτεχνική δουλειά πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στο ζευγάρι. Δεν έχω πρόβλημα να τον φλερτάρουν, μου αρέσει. Για μένα ‘ανεβαίνει’. Αν τον φλερτάρουν θα πω “μπράβο κορίτσι μου, πες του κι άλλα”», είπε η Άντζυ Καραγιάννη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164