Η Christy Turlington επιστρέφει στο modeling για χάρη του αγαπημένου της σχεδιαστή

Η Cristy Turlington έχει αφήσει ιστορία στο modeling την δεκαετία του ΄90, αλλά αφού έκανε οικογένεια σταμάτησε να ασχολείται με αυτό, κάνοντας επιλεκτικές έως σπάνιες συνεργασίες. Τώρα το διάσημο μοντέλο λέει ξανά ναι χάρη στον σχεδιαστή Marc Jacobs και γίνεται το μοντέλο της νέας καμπάνιας  για την τσάντα Tote bag του brand.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs)

H νέα Tote Bag, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Stephen Sprouse και το χαρακτηριστικό της είναι τα neon γράμματα. Για την καμπάνια που φωτογράφησε ο Nick Newbold, το κορυφαίο supermodel των 90s φοράει signature λαμπερό χαμόγελο της, ένα casual tank top και τζιν παντελόνι, ενώ την cool εμφάνιση συμπληρώνει το τολμηρό, neon graffiti print της νέας Tote Bag. Τα εντυπωσιακά πράσινα γράμματα σε σκούρο φόντο δημιουργούν μια συναρπαστική οπτική καθιστώντας αυτό το κομμάτι must-have για το καλοκαίρι του 2024.  

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs)

Η συνεργασία  με τον καλλιτέχνη  Sprouse δίνει μία  νέα πινελιά στο αξεσουάρ του Marc Jacobs  ενώ η Cristy είναι η τέλεια Μούσα για όλο αυτό το project.

Kεντρική φωτογραφία Splash

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164