Τα αλμυρά muffins είναι ιδανικά για snack που αγαπούν πολύ μικροί και μεγάλοι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1/2 κολοκυθάκι, τεμαχισμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 8 μεγάλα αυγά
- 2φλ. baby ρόκα
- 1/4φλ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C.
- Κρατάς 12 φορμάκια για muffins στην άκρη
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία ρίχνεις το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα
- Προσθέτεις το κολοκύθι και την πιπεριά και τα μαγειρεύεις για 2 λεπτά ακόμα
- Γεμίζεις τα 2/3 από κάθε φορμάκι με το μείγμα λαχανικών
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάς μαζί τα αυγά, τη ρόκα, το τυρί, το πιπέρι και το αλάτι.
- Γεμίζεις με το μείγμα τα φορμάκια
- Ψήνεις για 20 λεπτά και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ