Αυτή η συλλογή εστιάζει στα γυναικεία χείλη με τον πιο… pop τρόπο!

Η νέα συλλογή  Marella ART. 365 Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 έχει ανανεωθεί χάρη στη μελέτη νέων αναλογιών και σχημάτων με έμπνευση από τη δεκαετία του 1990.

 

 

Η μάρκα συνεργάζεται με την καλλιτέχνιδα και make-up artist Kathy Le Sant, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της οποίας είναι να εκφράζεται μέσα από αφηρημένα πρόσωπα με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Στην τέχνη της, εστιάζει στα γυναικεία χείλη και μάτια, θεμελιώδεις πτυχές του γυναικείου σύμπαντος και της ομορφιάς.

 

Η καλλιτεχνική της συνάντηση με τη Marella είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο all-over prints με ποπ και σύγχρονό αποτέλεσμα και ένα γυναικείο πρόσωπο που δημιουργήθηκε από την ονειρική – σχεδόν ποιητική- ανάμιξη χρωμάτων ακουαρέλας και λουλουδιών.

 

 

Στη φωτογραφική καμπάνια, το it-girl Louise Follain συναντά την Le Sant που υπογράφει επίσης και το μακιγιάζ της στο πλατό, σε πλήρη αρμονία με τα prints που έχουν δημιουργηθεί για το brand. Δύο γενιές και δύο γυναίκες, ενωμένες από το πάθος τους για την τέχνη και τη μόδα.

KATHY LE SANT’S BIO

Η Kathy Le Sant είναι Γαλλίδα make-up artist με έδρα το Παρίσι.

Στη δεκαετία του 2000, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και να δουλέψει με iconic σχεδιαστές όπως ο Christian Lacroix και ο Alexander McQueen. Το 2003, ανακάλυψε την πιο καλλιτεχνική της πλευρά εξερευνώντας τους κόσμους της φωτογραφίας και της ζωγραφικής και το 2019, άρχισε να συνδυάζει την εμπειρία της στο μακιγιάζ με τη φωτογραφία, δημιουργώντας έργα με πολύχρωμα close-ups που απεικονίζονται σε διαφορετικούς καμβάδες, όπως χαρτί και ύφασμα, ενώ ταυτόχρονα πειραματίστηκε και με το body painting.

Η πανδημία Covid-19 επέτρεψε στην Kathy να  αφοσιωθεί πλήρως στο νέο της ταξίδι: μια αποκάλυψη. Φέρνοντας θετική ενέργεια στη δουλειά της, ανακάλυψε ότι όλη η γνώση που είχε λάβει από το επάγγελμά της κατά τη διάρκεια των χρόνων, μπορεί να εκφραστεί στα χρώματα που αναμειγνύει και στη σύνδεσή της με τη φύση. Απόλυτη ευτυχία.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164