Τα Converse που φορούν τώρα οι stylish Ελληνίδες celebrities – και μπορείς και εσύ!

 Λίγα είναι τα fashion items που κολλάς μαζί τους! Τα Converse ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, γιατί, αν πάρεις ένα ζευγάρι, τότε δεν τα αποχωρίζεσαι ποτέ. Λογικό, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για ένα παπούτσι φαινόμενο, με ιστορία πολλών ετών, που φοράς από παιδί μέχρι ό,τι ηλικία θες! Το βασικό χαρακτηριστικό των Converse είναι η τέλεια ισορροπία σε άνεση και στιλ, κάτι που τα κάνει ακαταμάχητα!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα sneakers έχουν αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας, τα στιλάτα Converse –που τα φοράς χειμώνα καλοκαίρι– είναι στην κορυφή των επιλογών μας.

Αυτό, βεβαίως, το έχουν καταλάβει και οι διάσημες και επιλέγουν Converse κάθε σεζόν, δημιουργώντας urban looks που κάνουν τη διαφορά. Διαφορετικά στιλ, διαφορετικά look, αλλά πάντα με κοινό παρoνομαστή το αll time classic Converse. Ας δούμε, αλλά κυρίως, ας εμπνευστούμε από τα celebrity outfits με Converse για αυτό το καλοκαίρι, ώστε να ανακαλύψεις και εσύ το κατάλληλο σχέδιο που θα απογειώσει το στιλ σου.

 Tάμτα

H Tamta βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στο styling. Τολμηρή και πάντα fashion forward, η Τάμτα κάνει ξεχωριστές επιλογές και τις υποστηρίζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Για το neo goth στιλ που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα διαλέγει το σχέδιο Converse  De Luxe heel και απογειώνει ακόμη περισσότερο τα outfit της!

Oρσαλία Παρθένη

Η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη δεν ασχολείται με τις τάσεις, μισεί τη γρήγορη μόδα και το προσωπικό της στιλ χαρακτηρίζεται από basics και υψηλή ποιότητα. Για αυτό το λόγο διάλεξε Converse  De Luxe Heel, που προσαρμόζονται εύκολα, δίνοντας ένα street twist στις επιλογές της!

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλει να δίνει πάντα μία  fashionable πινελιά σε κάθε της εμφάνιση. Το ideal παπούτσι για να το πετύχει αυτό είναι το De Luxe Heel! Το είχε ζητήσει για αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι το σύμπαν τής το βρήκε για να έχει… super urban style!

 Μαρίτα Καθιτζιώτη

Η Μαρίτα Καθιτζιώτη θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Το καταφέρνει με το ιδιαίτερο στιλ της, αλλά τώρα ανακάλυψε και τα Converse De Luxe Heel, που πραγματικά ταιριάζουν τέλεια με τα σύνολά της, ολοκληρώνοντας με τον πιο cool τρόπο το ανατρεπτικό styling που επιλέγει.

Zέτα Μακρυπούλια

Αν ψάχνεις ένα απροσδόκητο twist για τα casual look σου, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Ζέτας Μακρυπούλια.Tο ανατρεπτικό Run Star Hike είναι σχεδιασμένο με εξαιρετικά προσεγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας ένα τολμηρό look and feel. Πρόκειται για μια must have chunky πλατφόρμα που προκαλεί το απαραίτητο φουτουριστικό twist στο outfit σου.

 Όλγα Ντάλλα

Αν λατρεύεις τα 90s, τότε αυτά τα  Converse με Chucks-πλατφόρμες θα γίνουν τα αγαπημένα σου και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Το πάνινο μέρος μπορεί να έχει cute prints, όπως αυτά τα cherries που διάλεξε και μας ξετρέλανε η Όλγα Ντάλλα!.

 Eλένη Βαΐτσου 

Αν είσαι ταξιδιάρα ψυχή, τότε θες άνεση και στιλ για να ανακαλύπτεις τους προορισμούς σου. Τα Converse Chuck 70 είναι το all time classic παπούτσι, που ολοκληρώνει άψογα τα casual look που σε συνοδεύουν όπου και αν βρίσκεσαι… στον χάρτη! Η Ελένη Βαΐτσου τα έχει πάντα στη βαλίτσα της, εσύ;

 Βικτώρια Μαρούλης

Aν το στιλ σου χαρακτηρίζεται από go-to συνδυασμούς και αν ψάχνεις το παπούτσι που ολοκληρώνει καθημερινά κλασικά outfits και βραδινές εμφανίσεις με τον πιο στιλάτο τρόπο, τότε η Βικτώρια Μαρούλης σου έχει τη λύση. Τα Chunky 70 θα σε συνοδεύουν σε όλες τις στιγμές σου και μάλιστα με τον πιο ωραίο τρόπο.

 Mary Vitinaros

Σου αρέσει να εξερευνάς το στιλ σου ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, από τις πιο καθημερινές και κλασικές εμφανίσεις μέχρι τα πιο bold και elevated looks; Τότε, το τέλειο σχέδιο για εσένα είναι αυτό που λάτρεψε και η Mary Vitinaros και φοράει στο repeat: το Cruise High!

Στα Covnerse υπάρχουν πολλά σχέδια έτσι, αν βρεις το κατάλληλο για σένα και το στιλ σου, κάνεις μία έξυπνη αγορά που συνδυάζει διαχρονικότητα και μοναδικό design! Εσύ ποιο Converse θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι;

Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710, @converse.greece, converse.gr

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164