Τζούλια Νόβα για Τροχό της Τύχης: «Είχα κουραστεί και ψυχολογικά πάρα πολύ, έσκυβα το κεφάλι όταν μου φώναζαν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου παραχώρησε η Τζούλια Νόβα

Η παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της ως μητέρα, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, αλλά και για την εμπειρία της από τον Τροχό της Τύχης.

«Η ζωή εκτός τηλεόραση είναι μαμαδίστικη, κυνηγάω όλη μέρα τη Δαείρα. Πλέον έχουμε ξεκινήσει να συνεννοούμαστε, μιλάει και τις δύο γλώσσες. Έχει εμπλουτίσει την καθημερινότητά μας. Ξαφνιαζόμαστε από πράγματα που λέει και κάνει η κορούλα μας», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.  

Και συνέχισε: «Μου έχει λείψει πολύ η τηλεόραση, από τον χειμώνα έχω σκεφτεί ότι θα είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Πλέον θα μπορώ να αφήσω τη μικρή στην πεθερά μου ή την μαμά μου ή τον άντρα μου. Δεν θα έκανα δεύτερο παιδί, μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Στον σύζυγό μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, οπότε δεν θα είχε πρόβλημα να κάνουμε και δεύτερο. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις γυναίκες όμως, οπότε σημασία έχει εμείς πώς αισθανόμαστε».

Σχετικά με την δήλωση της Νατάσας Κουβέλα πως ο Τροχός της τύχης δεν είναι μια δύσκολη δουλειά, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Είναι άλλη η ομάδα που είναι τώρα στον Τροχό της τύχης και ήταν άλλο όταν ήμουν εγώ εκεί. Μπορεί εκείνη να βάζει καλύτερα τα όριά της. Εγώ τότε ήμουν ένα μικρό παιδάκι, ακόμα και να μου φώναζαν έσκυβα το κεφάλι μου. Είχα κουραστεί και ψυχολογικά πάρα πολύ, γιατί όταν είσαι έτσι οι άλλοι δεν βλέπουν ένα καλό παιδί, βλέπουν ένα άτομο που μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι στον Τροχό της τύχης είχα περάσει μόνο άσχημα, απλώς είχα πει ότι υπήρχαν και εντάσεις. Δεν έπρεπε να έχω αφήσει κάποιους ανθρώπους να ανέβουν πάνω στο σβέρκο μου. Την πρώτη μου αντίδραση την είδαν μετά από τρία χρόνια, έφτασε η στιγμή που έκανα μπαμ». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164