Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Με ενοχλεί που μου λένε ότι βγήκα να τραγουδήσω αφότου πέθανε ο αδελφός μου»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στην δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια.

Ο νεαρός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του, για τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Γράφω όποτε αισθάνομαι, αυτό είναι και το ωραίο. Ο Παντελής μπορεί να έγραφε και επτά τραγούδια μέσα σε μια μέρα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. 

Και συνέχισε: «Για εμένα είναι μόνο θετικό να κουβαλάω το επίθετο Παντελίδης, γιατί δεν έχω ταβάνι. Όσο πιο ψηλά φτάσω θα είμαι χαρούμενος και θα κάνω και τον Παντελή περήφανο. Μου λείπει συνέχεια ο Παντελής, παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Ακούμε κάθε μέρα για εκείνον, στα social media, στην τηλεόραση, ακούμε τα τραγούδια του, οπότε έτσι δεν καταλαβαίνεις ότι το πρόσωπο αυτό έχει φύγει». 

Για τα αρνητικά σχόλια, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε: «Δέχομαι όμορφα σχόλια στα social media. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν μου λένε ότι βγήκα να τραγουδήσω αφότου έφυγε ο Παντελής. Όταν έφυγε ο Παντελής εγώ ήμουν 14, δηλαδή πότε να βγω; Στα 8;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164