Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση για τη μπηχτή στην Μαρίνα Σάττι – «Θα ήταν υποκρισία να ενθουσιαστώ»

Η Αθηναΐς Νέγκα βράβευσε στα χθεσινά MAD VMA την Μαρίνα Σάττι, ωστόσο η συνάντηση των δύο γυναικών ήταν ιδιαίτερα αμήχανη, όταν η δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια στη σκηνή… με μια μπηχτή.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Τα ονόματα «Σάττι» και «Νέγκα» βρίσκονται στα trends του Twitter, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Action 24 να ξεκαθαρίζει τη θέση της.

«Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα στο Χ.

«Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε για αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;» της έγραψε ένας follower με τη δημοσιογράφο να απαντάει:

«Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164