Γιοι Βασίλη Παϊτέρη: «Η σχέση με τον πατέρα μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, πλέον είμαστε φίλοι»

Οι γιοι του Βασίλη Παϊτέρη, Άλεξ και Θάνος Παϊτέρης, μίλησαν στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού του «Λόγια Κλειδωμένα».

Ο Άλεξ και ο Θάνος Παϊτέρης αναφέρθηκαν στη σχέση με τον πατέρα τους και πώς συμφιλιώθηκαν μετά την κρίση. «Δεν το κρύψαμε ότι πέρασε από πολλές διακυμάνσεις η σχέση μας, αλλά πλέον από την παρέα που κάνουμε, καταλήξαμε να είμαστε φίλοι πια» εξομολογήθηκαν.

Στη συνέχεια, ο Θάνος Παϊτέρης αποκάλυψε: «18 Γενάρη που είναι του Αγίου Αθανασίου και γιορτάζω, έχει γενέθλια ο πατέρας μου, οπότε έκατσε πολύ ωραία και κάναμε ένα γλέντι και εκεί έγινε η επανασύνδεση. Αποδέχεσαι κάποια πράγματα προσπαθείς να μπεις και στα παπούτσια του άλλου. Όσων χρονών και να φτάσει κάποιος, δεν σταματάει να θέλει έστω μια συμβουλή, μια κουβέντα ένα “γεια σου ρε πατέρα”».

Δες περισσότερα στο βίντεο από το Happy Day:

Δύο χρόνια πριν, ο Βασίλης Παϊτέρης είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Δεν ισχύει ότι δεν έχω στηρίξει τα παιδιά μου. Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ανοησία έχει ξεκινήσει από κάποιον μάνατζερ. Κάποιος τους συμβούλευσε να μην δουλεύουν μαζί μου και να κάνουν καριέρα μόνοι τους, με αποτέλεσμα τα παιδιά να με αποφεύγουν, να μην θέλουν να συνεργαστούμε. Ακόμα και σήμερα τα παιδιά μου δεν θέλουν να δουλέψουμε μαζί».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164