Κατερίνα Σαλακά: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει viral στο Tik Tok και η μεγάλη αλλαγή – «Θα πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

Η life coach Κατερίνα Σαλακά βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία της αλλά και τα βίντεο στο Tik Tok που γίνονται συχνά viral με τα μηνύματα αισιοδοξίας.

Μιλώντας για τη δική της εσωτερική και εξωτερική αλλαγή: «Θα πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν στα social media. Νεότερη ντυνόμουν με μαύρα σε σημείο που με έλεγαν “μαύρος πάνθηρας”. Μου άρεσε πολύ να ντύνομαι με μαύρα, ήταν και μια εύκολη επιλογή. Αργότερα κατάλαβα ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι θες να περνάς απαρατήρητος και ότι δεν έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου και υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο», είπε η Κατερίνα Σαλακά.

«Όταν έκανα τη δουλειά με τον εαυτό μου, όταν τα άλλαξα όλα, όταν δεν ήθελα να περνάω απαρατήρητη, να είμαι αόρατη και να απολαμβάνω τη ζωή, να το χαίρομαι με τα ρούχα μου, έβαλα χρώματα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Σαλακά

Όσο για τη ζωή της πριν γίνει life coach, η ίδια εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως ξεναγός: «Τυχαία ήρθε στη ζωή μου και το λάτρεψα. Τελείωσα τη Σχολή Ξεναγών, η οποία είναι μία πολύ ιδιαίτερη σχολή γιατί σου ανοίγει τους ορίζοντες. Με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου να διαβάζω και να βλέπω τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Έκανα αυτή τη δουλειά για αρκετά χρόνια», είπε η Κατερίνα Σαλακά καλεσμένη στο Στούντιο 4. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164