Η Αίθρα Λυκουρέζου αντιδρά ξανά για τη συνοδό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου: «Ποιος είπε ότι είναι 30 μωρέ;»

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ο γνωστός ποινικολόγος απαθανατίστηκε πρόσφατα σε έξοδό του να συνοδεύεται από τη γοητευτική ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, η οποία είναι αρκετά χρόνια μικρότερή του. Ο 90χρονος σήμερα Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε επικοινωνία με το TLIFE έκανε λόγο για μια στενή φιλία ανάμεσά τους χωρίς να θέλει να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Ωστόσο, τα σχόλια στο διαδίκτυο μετά την κυκλοφορία της κοινής τους φωτογραφίες ήταν πολλά, με την κόρη του ποινικολόγου να παίρνει θέση υπέρ του πατέρα της μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Στο βίντεο αυτό η Αίθρα Λυκουρέζου αναρωτιόταν γιατί ένας άνθρωπος με την πορεία του πατέρα της, δεν έχει το δικαίωμα στα 90 του να έχει μια συντροφιά.

Τα σχόλια στο βίντεο – απάντηση της Αίθρας Λυκουρέζου

Το βίντεο αυτό προκάλεσε αρκετά σχόλια, με ένα από αυτά να τονίζει τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ποινικολόγο και την ηθοποιό.

«Η συντροφιά είναι ό,τι καλύτερο, 90 με 50 είναι όλα οκ και έχει νόημα η συντροφιά, 90 με 30 είναι άσχημο. Δεν κρίνεται σαν άνθρωπος αλλά σαν φωτό» έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο.

Η Αίθρα Λυκουρέζου φυσικά, δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε γράφοντας, «Ποιος είπε ότι είναι 30 μωρέ; Σταματήστε πια. Άσχημο είναι για τον καθένα να πιέζεται και να μην κάνει αυτό που νιώθει. Αρκετά με τα ψεύτικα πρέπει».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164