Όλγα Κεφαλογιάννη και Θεανώ Φωτίου σε αδιανόητο επεισόδιο στη Βουλή – «Άι στο δ@@@λο»

«Άναψαν» τα αίματα ανάμεσα σε Θεανώ Φωτίου και Όλγα Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Θεανώ Φωτίου ακούστηκε να λέει «άι στο διάολο», κάνοντας την υπουργό Τουρισμό να αντιδράσει έντονα.

«Τί είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη, με τη Θεανώ Φωτίου να ισχυρίζεται ότι δεν είπε τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κυριαζίδης εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κυρία Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

«Επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας», είπε η κυρία Κεφαλογιάννη και ακολούθησε ο παρακάτω «καυτός» διάλογος:

Θεανώ Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Θεανώ Φωτίου: Άι στο διάολο

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164