Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έχει έρθει κοντά με τη Φαίη Σκορδά

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, με αφορμή δημοσίευμα που διερωτάται τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον τη Φαίη Σκορδά

Λίγο καιρό αφότου ο επιχειρηματίας διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ, τώρα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τη Φαίη Σκορδά.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή φιλία και ένα διακριτικό φλερτ από πλευράς του επιχειρηματία προς την παρουσιάστρια που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κολακευμένη από τη συμπεριφορά του. 

Δες το βίντεο από την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στη Μύκονο:

 

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς που έχει έρθει κοντά με τη Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της. 

Γιώργος Μπαρμπαλιάς, Μαρία Μπαρμπαλιά

 

Ο ίδιος έχει και δύο αδελφές, την Ελένη και την Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο εφοπλιστής, όπως είναι γνωστό, τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτμο το 2008, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς με την Έμυ Λιβανίου

Φωτογραφίες: NDP – Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164