Καλοκαιρινές Εκπτώσεις: Οι αγορές που θα κάνουν reset στην γκαρνταρόμπα σου λίγο πριν τις διακοπές

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινάνε αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου και πρόκειται να διαρκέσουν έως και τις 31 Αυγούστου. Τώρα είναι η σωστή στιγμή για  να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, να ετοιμάσεις τα look των διακοπών σου και βέβαια να κάνεις τις σωστές αγορές χωρίς να μετανιώσεις για τίποτα. Μπορείς να αποκτήσεις το ρούχο που τόσο καιρό ήθελες και μάλιστα σε απίστευτη τιμή ή να στήσεις μία γκαρνταρόμπα διακοπών όπως την είχε φανταστεί! Για να σε βοηθήσω δημιούργησα μία wishlist με τα κομμάτια που σίγουρα θα χρειαστείς αλλά και που θα δώσουν αυτό το twist που αναζητάς για το holiday style σου!

Ολόσωμο μαγιό Decoro

Ενα μαγιό που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Προφανώς και έχεις τα κλασικά οπότε διάλεξε ένα πιο εντυπωσιακό, κόκκινο ή λευκό για να κάνεις την διαφορά.

Tσάντα Karl Lagerfeld

Μία ψάθινη τσάντα που θα κρατάς για καιρό! Μεγάλη σε μέγεθος με δερμάτινες λεπτομέρειες και με υπογραφή!

Γυαλιά ηλίου Jimmy Crystal New York, Νotos

Γυαλιά ηλίου με αέρα superstar! Eχεις γυαλία σίγουρα αλλά μήπως είναι η ώρα να αποκτήσεις αυτά τα wow που έχουν κινηματογραφικό στιλ;

Πουκάμισο Tommy Hilfiger

Eχω βαρεθεί να σου γράφω ότι ένα λινό πουκάμισο είναι το must για την βαλίτσα των διακοπών. Καιρός να το αποκτήσεις. Κάνε μία επένδυση και παρε ένα ποιοτικό και διαχρονιά κοψο για να το έχεις για πάντα.

Φόρεμα Elena Miro, Notos

Ενα 24hour φόρεμα που φοράς κυριολεκτικά όλη μέρα στο νησί.Από την παραλία μέχρι το ηλιοβασίλεμα στo dinner!

Slides Envie Shoes

Slides! Tα βολικά σανδάλια που θα συνδυ΄σεις στο πλοίο με το τζιν σου αλλά και στο κοκτέιλ με το mini φόρεμα σου. Αξίζει να τα έχεις.

Kρίκοι Galleria Armadoro

Κρίκους! Θα τους φορέσεις στην παραλία αλλά και το βράδυ στην βο΄λτα επίσης θα τους έχεις και όλο τον χειμώνα. Διάλεξε ένα ωραίο σχέδιο chunky και κράτησε τους για πάντα στην κοσμηματοθήκη σου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164