Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω κάποιες διαφωνίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δημοσιοποιήσω»

Στην εφ’ όλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Άρη Καβατζίκη και στο «Πάμε Δανάη», ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε ο παρουσιαστής, με τον συνάδελφό του έχει διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Έχω κάποιες διαφωνίες σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δημοσιοποιήσω και δεν έχει να κάνει επί προσωπικού. Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι μεταξύ μας, χαιρετιόμαστε. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που να έχουμε μαλώσει για κάτι, έχω εγώ κάποια διαφορετική λογική στον τρόπο λειτουργίας κάποιων πραγμάτων που με βρίσκει λίγο αντίθετο. Δε μπορώ να μην συγχαρώ τον Γιώργο για την επιτυχία που κάνει κάθε φορά, που βρίσκει πάντα να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και θα καταφέρει να βρίσκεται κάθε φορά στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της κάθε γωνιάς από το πουθενά».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε: «Πρέπει να σεβαστούμε την επιτυχία που κάνουν κάποιοι με τον τρόπο που την κάνουν. Εάν εγώ έχω διαφορετική άποψη για τον τρόπο που λειτουργούν, το κρατάω για εμένα. Είναι 100% διαφορετικός ο τρόπος μου από αυτόν του Γιώργου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δικός μου είναι καλύτερος».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 8.33′:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164