Bella Hadid: Μοιράζεται με τους followers τα beauty προϊόντα που έχει πάντα μαζί της όταν ταξιδεύει

H Bella Hadid λάνσαρε τη δική της σειρά αρωμάτων που σημαίνει ότι βρίσκεται πλέον στην “ομάδα” των celebrities με beauty brands που φέρουν την υπογραφή τους. Ονομάζεται “Orebella” και αναμένουμε τα υπόλοιπα προϊόντα που θα δημιουργήσει. Είναι γνωστό άλλωστε ότι περιποιείται σχολαστικά την επιδερμίδα της ενώ μένει πιστή στα προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της. 

Συχνά μοιράζεται με τους followers στο Instagram λεπτομέρειες και σε ένα από τα τελευταία της stories, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, τους άφησε να ρίξουν μια ματιά στο περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, στην A list της που περιλαμβάνει μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα των super models. 

@bellahadid

Χωρίς λεζάντες μιας και όλα είναι αναγνωρίσιμα. Απ’ ότι φαίνεται στη φωτογραφία, τα έχει απλώσει στο μπάνιο ξενοδοχείου ή αεροπλάνου μαζί με τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και το δικό της άρωμα Orebella που μόλις κυκλοφόρησε. Υπάρχει ένα μικροσκοπικό Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush της Selena Gomez σε ροδακινί-ροζ απόχρωση. Ένα Milk Makeup Sculpt Cream Contour Stick σε travel size και ένα μικρό σωληνάριο Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Πρόκειται για τρία προϊόντα, ιδανικά για τη ρουτίνα μακιγιάζ στα ταξίδια και πρόκειται για την καλύτερη συμβουλή ενόψει των διακοπών μιας και όλα τους εφαρμόζονται πανεύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164