Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρετούν τους ήρωές τους – Τι είπαν στο τελευταίο γύρισμα

Μετά από τρία χρόνια, η σειρά του Alpha «Σασμός», που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία.

Το συνεργείο της εκπομπής Happy Day βρέθηκε αποκλειστικά στα backstage του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, και όλοι οι συντελεστές μίλησαν για τα συναισθήματά τους αλλά και τη γεύση που τους αφήνει η ολοκλήρωση του κύκλου αυτού. 

«Ο πρώτος χορός του Αστέρη και της Αργυρώς σαν παντρεμένο ζευγάρι, είναι και το αντίο μας σε όλα αυτά που ζήσαμε τα τρία τελευταία χρόνια. Σταματάει ένα αιώνιο μίσος και έρχεται ο Σασμός. Είναι ένα αντίο στη σειρά, στους ανθρώπους και το κοινό» δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης με την τηλεοπτική του σύζυγό, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να δηλώνει, «Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Δεν το περίμενα. Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία τρία χρόνια και θα μου λείψουν όλα πάρα πολύ».

«Ο Μαθιός έχει ένα πολύ μεγάλο και τραγικό τέλος που αξίζει σε έναν τέτοιο άνθρωπο μυθοπλασίας. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός. Οι συγκινήσεις είναι μεγάλες και αυτό είναι που θέλουμε στην πραγματικότητα από μια σειρά, να συγκινηθεί το κοινό. Η συνέχεια στα επαγγελματικά μου είναι συναρπαστική.

Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ που έρχεται στον Alpha. Θα λέγεται “Ο Τιμωρός”. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύγχρονο έργο με ένα εξαιρετικό σενάριο, μια ιστορία εκδίκησης, που πιστεύω θα καθηλώσει τον κόσμο. Το περιμένουμε κι εμείς πως και πως» είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Λάλος.

Η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε, «Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Αυτό νιώθω. Ήμουν με το παιδί μου που το λατρεύω, ήμουν με εξαιρετικούς συναδέλφους που εκτιμώ βαθύτατα, έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδέθηκα με το κανάλι… Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα και δε θέλω».

«Ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ. Ξέρω ότι θα μείνει στο μύθο, Μπορεί να είναι εξαιρετικά στενάχωρο που η Βασιλική χάνει ό,τι ήταν για εκείνη πιο σημαντικό, τον γιο της και μετά τον Μαθιό που δεν ήταν απλά άντρας της, δεν ήταν απλά σύντροφός της, δεν ήταν απλά ο μεγάλος της έρωτας, είναι γι’ αυτήν εκείνο που τη γλίτωσε κάποια στιγμή από την οδύνη και τη μοναξιά. Μάλιστα, τελείωσε και με τη φράση, “ήταν νωρίς αγάπη μου σε αυτόν τον κόσμο για σένα και για μένα”» δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164