Ελένη Μενεγάκη: «Τα μεσημεριανά άρχισαν να αλλάζουν με τη δική μου έλευση»

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και τόνισε πως ακόμη δεν γνωρίζει αν η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. 

Τότε, η παρουσιάστρια μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο για την απόφαση που πήρε πριν χρόνια να μετακομίσει από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη.

«Δεν σημαίνει κάτι μία ζώνη, από το τι άλλο παίζει σε αυτή τη ζώνη. Εγώ όταν έφυγα από τα πρωινά, θεωρώ ότι, παρότι πάλι εγώ μόνη μου δεν θα το έπαιρνα απόφαση αν δεν με είχαν βάλει να το σκεφτώ, ότι “Ελένη, σκέψου αν θες να πας εκεί, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο το πρωί. Οπότε μην είσαι μόνη σου σαν εκπομπή, δες αν θες να κολλήσεις με το πρόγραμμα μεσημέρι”. Αν δεν είχα πιεστεί, δεν θα είχα κουνηθεί.

Όμως, έκανα πολύ καλά που το έκανα, γιατί από τότε και μετά τα πρωινά άρχιζαν να αλλάζουν σαν χαρακτήρας πρωινών. Όπως επίσης να αλλάζουν και τα μεσημεριανά, τουλάχιστον σίγουρα με τη δική μου έλευση που έκανα άλλου είδους εκπομπή, δηλαδή αυτή που κάνω. Πήγε αλλιώς και καλά έκανα και το έκανα. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τις ζώνες, πού πάνε, τι συμβαίνει…», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Άρη Καβατζίκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164