Jennifer Lopez: Είχαμε πολύ καιρό να την δούμε με τόσο 90s style!

Η Τζένιφερ Λόπεζ λάμπει στην τελευταία διαφήμιση της Coach, προκαλώντας μια νοσταλγική αναδρομή στη δεκαετία του ’90. Αυτή η καμπάνια, που χαρακτηρίζεται από την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, παρουσιάζει τη Lopez  να φοράει τρία looks που συνδυάζουν vintage στοιχεία με μοντέρνο chic.

Σε μια εικόνα, η Lopez αποπνέει αβίαστη κομψότητα, κρατώντας μια τσάντα Coach tote με τη βέρα της σε περίοπτη θέση. Το χτένισμά της είναι so 90s και μας θυμίζει band girls εκείνης της δεκαετίας.

 

Σε μια άλλη λήψη η Lopez έχει το απόλυτο casual chic style . Συνδυάζει ένα  trench coat  και μπλουζάκι με κάλτσες διακοσμημένες με δεινόσαυρους, αποδεικνύοντας fun πλευρά του στυλ της.

 

Τέλος έχουμε την Lopez με ένα σπορ μπουφάν bomber διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό Coach ‘C’ σε ροζ χρώμα. Εδώ η star κρατάει μία  κομψή τσάντα και ολοκληρώνει το στιλ της με το λαμπερό χαμόγελό της.

Getty images

 

Το τελευταίο διάστημα η Lopez έχει κάνει μία στροφή σε ένα πιο casual style που ομολογουμένως της πάει πολύ! Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό έχει να κάνει με τις φήμες για σύννεφα στον γάμο της παρόλα αυτά θέλουμε περισσότερο cool style από την super star!

Φωτογραφίες @coach

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164