Γιώργος Χρυσοστόμου: «Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει»

Στις πρόβες για τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη συνάντησε τον Γιώργο Χρυσοστόμου η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του, τη μοναξιά που αισθάνεται σε αρκετές φάσεις της ζωής του ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν έχει βρει τη σύντροφο που θα τον «γεμίζει».

«Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές, κι όμως εκεί είναι ο κόσμος. Είναι όμως κάποιες στιγμές κομβικές μέχρι τώρα στα 44 μου που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγο μοναξιά. 

Άγχος έχω όλη μέρα. Ξυπνάω το πρωί και αναστενάζω. Καμιά φορά το άγχος μου γίνεται δημιουργικό και άλλες φορές μπορεί να με νικήσει λίγο και να απογοητευτώ. Σε σοβαρά ζητήματα λειτουργώ με μεγάλη ψυχραιμία και σε κάτι μικρό μπορεί να αποσυντονιστώ τελείως» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Τη μισή μου ζωή παίζω με πολύ λίγους θεατές. Θυμάμαι ότι ήμουν σε μια παράσταση που όλοι έλεγαν τι υπέροχη παράσταση ήταν αλλά δεν ερχόταν ποτέ κόσμος. Δεν είναι πολύ ευχάριστο γιατί αναγκαστικά το παίρνεις προσωπικά. Σκέφτεσαι, “εγώ φταίω, κάποιο λάθος έχω κάνει”. Με τον καιρό το δουλεύω κι αυτό και προσπαθώ να μη το παίρνω τόσο προσωπικά.,,» είπε σε ένα άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Τον τελευταίο 1.5 χρόνο προσέχω αρκετά, έχω βάλει τη γυμναστική στη ζωή μου. Δε μου αρέσει αλλά κρατάω την πειθαρχία. Δε σηκώνομαι με χαρά να πάω στο γυμναστήριο, όποιος το πει αυτό λέει ψέματα» αποκάλυψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε,  «Έχω κόκκινες γραμμές στην επιλογή συντρόφου, αλλά είναι θέμα ηλικίας, όχι χαρακτήρα. Είμαι πλέον σε μια φάση που αν δεν έτσι τα πράγματα όπως θα μου γεμίσουν τη μπαταρία, καλύτερα μόνος μου. Θα δω 3-4 πράγματα που θα τα μετρήσω πάρα πολύ. Ένα από αυτά είναι η ανταλλαγή ενέργειας, σε φροντίζω, με φροντίζεις. 

Πιστεύω ότι υπάρχει ο σύντροφος που θα κουμπώσει μαζί σου αλλά είναι δύσκολο να τον βρεις. Δε θα απαντήσω αν έχω βρει αυτή τη σύντροφο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164