Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση για την επιστροφή στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή καθώς στις 17 Ιουλίου είναι η προγραμματισμένη ορκωμοσία.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για την Ευρωβουλή, την κόρη της αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όσον αφορά στην αντίδραση της κόρης της, Αλεξάνδρας στη νέα ιδιότητα που έχει πλέον η μητέρα της, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε:

«Έχει καταλάβει όσο μπορεί να αντιληφθεί ένα 6χρονο αυτές τις έννοιες. Πάντως έχει αντιδράσει θεαματικά καλά μέχρι στιγμής» και συμπλήρωσε σε άλλη ερώτηση για το αν θα είναι μαζί της: «Με το παιδί μου θα είμαστε πάντα μαζί, ακόμη και αστροναύτης να γίνω».

«Νομίζω μόνο εσωτερικό είναι το κίνητρο. Όρεξη, ενδιαφέροντα, όνειρα, επιθυμία… Μια ζωή την έχουμε. Θέλω να εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό» απάντησε σε άλλη ερώτηση η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αν του χρόνου θα την δούμε σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαν γίνει οι τελευταίες αλλαγές θα με βλέπατε περισσότερο από ποτέ. Η τηλεόραση είναι δουλειά μου 25 χρόνια τώρα, ακόμα και αν χρειαστεί να τη μειώσω. Ασυμβίβαστο δεν υπάρχει, που σημαίνει πως οι ευρωβουλευτές έχουν δικαίωμα να κρατήσουν την εργασία τους. Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις κανείς να συνδυάσει καταστάσεις ώστε να καταφέρει να είναι παντού αποδοτικός. Ακόμα ψάχνω τις ισορροπίες μου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164