Ελένη Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου: «Η μαμά του άρχισε να κλαίει με λυγμούς – Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ, το τώρα έχει σημασία»

Στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Φίλε μου ζήσε» το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ετεοκλή Παύλου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/7 η Ελένη Χατζίδου.

Με αφορμή το εν λόγω τραγούδι, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στη σύζυγό του αναφέροντας: «Το ότι κατάφερες μαζί με τον Κυριάκο Γαληνό να αποτυπώσετε καρέ καρέ και να κάνετε εικόνα, και να μείνει μια παρακαταθήκη για μένα που θέλω να ακούω και συγκινούμαι κάθε φορά που το ακούω κι εγώ και η οικογένειά μου που το βιώσαμε αυτό, το τι ζήσαμε, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με το τι θέλω να πετύχω και τους στόχους που έχω, το τι νιώθω, ότι όσα κι αν μου έχουν συμβεί κοιτάω το αύριο και το επόμενο βήμα.  Το ότι όλο αυτό βγήκε σε τραγούδι για μένα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να μου έχεις κάνει».

Στη συνέχεια, κι αφού στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα του τραγουδιού, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο λέγοντας: 

«Για μένα είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μας οικογενειακώς. Όλοι οι στίχοι είναι η πραγματική μου ιστορία, είναι όσα συνέβησαν, ο ένας μήνας που ήμουν σε κώμα, το πως ξύπνησα, τα ρούχα μου που ήταν σε μια σακούλα, η πιο δυνατή στιγμή στη ζωή μου με τόσες εικόνες.

Το τραγούδι αυτό βγαίνει με ένα σκοπό, να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα, να τολμήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα,,, Να μη δεχτεί ποτέ κανείς επειδή έχει συμβεί κάτι, επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή επειδή αντιμετωπίζει μια δυσκολία, να μη το βάζουν κάτω και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κρίνει και να τους βάζουν μια ταμπέλα με αφορμή κάτι που έχουν ζήσει. Να προσπαθούν γιατί το αύριο έχει σημασία και η ζωή τρέχει, και πρέπει να τρέχουμε μαζί της, κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε, κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε, να προχωράμε έχει σημασία».

«Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έβαλα να ακούσει το τραγούδι, ήταν η μαμά του. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς, Δε μπόρεσε να το ακούσει με τη μια όλο… Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ, το τώρα έχει σημασία. Να δει όλος ο κόσμος το τι έχεις καταφέρει, τι έχεις δημιουργήσει» ανέφερε από τη δική της πλευρά εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Χατζίδου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164