Κατερίνα Καινούργιου: Φινάλε για τη Super Κατερίνα – Η on air αναφορά στον σύντροφό της

Ερωτευμένη είναι εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται πως πλέον μπορεί να χαίρεται και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, αφού η καλή φιλία με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση. 

Η ίδια όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, στην τελευταία ημέρα της εκπομπής της, και μετά την αποκάλυψη του TLIFE για τη σχέση της, έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στον αγαπημένο της, χωρίς ωστόσο να δίνει καμιά παραπάνω πληροφορία.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για το καλοκαίρι, μια ανθοδέσμη έφτασε στο πλατό με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται αν την έχει στείλει το αγόρι της.

«Από ποιόν να είναι; Από ποιόν να είναι; Από ποιόν; Το αγόρι μου; Φαντάζεστε; Από ποιόν να είναι ρε παιδιά…Νίκος Κοκλώνης» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες της καθώς και το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164