«Λύγισε» η Νάνσυ Νικολαΐδου στην Ελένη Μενεγάκη: «Σε αγάπησα πολύ κι ελπίζω να με αγάπησες λίγο»

Οριστική αυλαία ρίχνει σήμερα 5/7 η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μετά από τρία χρόνια στο Mega ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι και μόνο εκείνη ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό. 

Γι’ αυτό και η σημερινή της εκπομπή είχε πολλούς αποχαιρετισμούς, και φυσικά, ένας από αυτούς αφορούσε τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάνελ της. Η Νάνσυ Νικολαϊδου που εντάχθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη την προηγούμενη χρονιά, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και πήρε τον λόγο προκειμένου να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια για όσα έζησαν μαζί.

«Το νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα. Είχαμε μια πολύ όμορφη χρονιά, το νιώθω ότι είναι το φινάλε… Είναι άλλο το δέσιμό μου με εσένα. Σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Οφείλω να το πω, για να μην ακούγονται μόνο πράγματα που θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Μπορεί να είμαι γραφική αλλά οφείλω να το καταθέσω.

Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα δυο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και την καρδιά σου Ελένη» είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου και πρόσθεσε, 

«Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου, να σου λένε ευχαριστώ, να σε σέβονται, να σε εκτιμούν, να σε αγαπούν και να χαίρεσαι που σε είσαι σε αυτή τη δουλειά μαζί τους, δεν υπάρχουν πολύ. Κι επειδή πια τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, έχω ανάγκη να το πω και να το φωνάξω.

Ίσως γιατί είμαι ένας πιο συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να το πω και να το φωνάξω γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Δεν είναι μια απλή δουλειά. Δε συγκινούμαι γιατί τελειώνουμε την εκπομπή. Αυτό θέλω να πω, ήθελα να το εκφράσω… Σε αγάπησα πολύ κι ελπίζω να με αγάπησες λίγο».

«Λυπάμαι γιατί βρεθήκαμε στο τέλος των καθημερινών εκπομπών» είπε από τη δική της πλευρά η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164