Τατιάνα Στεφανίδου: Όλη η ενημέρωση του Alpha στο πλατό του T-live – Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Αυλαία για την Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live το οποίο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Alpha με την τελευταία εκπομπή του μεσημέρι της Παρασκευής.

Όλη η ενημέρωση του Alpha μαζί με τα στελέχη του σταθμού, βρέθηκαν στο πλατό του T-live για να κλείσουν μαζί την τηλεοπτική σεζόν δίπλα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε όλη η ενημέρωση του Alpha. O Νίκος Μάνεσης, ο Πέτρος Καρσιώτης, η Σοφία Ρομπόλη, καθώς και η δημοσιογραφική ομάδα του T-live μαζί με τους τεχνικούς.

Μέσω ζωντανής σύνδεσης εμφανίστηκε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ για να τιμήσει την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακόμα στο πλατό, μαζί με όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα ήταν και η διευθύντρια επικοινωνίας του Alpha, κα. Πίμη Φασούλα και η υπεύθυνη ανθρωπίνου δυναμικού, κα. Άντζελα Αλεσσάνδρη, ενώ στην τελευταία εκπομπή πίσω από τις κάμερες βρέθηκε και  ο διευθυντής παραγωγής, Κώστας Σκούρτος, 

Όλοι ήταν εκεί να τιμήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου και να την αποχαιρετήσουν για την τετραετή παρουσία της στον Alpha!

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, σας ευχαριστώ πολύ όλους γι’ αυτό το ταξίδι. Να είστε όλοι καλά. Γεια σας» είπε στο τέλος της εκπομπής η Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164