Βάλια Χατζηθεοδώρου: Απαντά για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Στράβωσα γιατί μόλις είχα χωρίσει»

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου υποδέχτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στη διαδικτυακή εκπομπή της στο Youtube.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα red flags στις σχέσεις της, για τη σχέση με τη μητέρα της, αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχω τεράστιο θέμα με το ψέμα. Είμαι ένας άνθρωπος που δίνει και ευκαιρίες και υπομονή κάνω, αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα με το ψέμα, γιατί νιώθω ότι εγώ είμαι λευκό χαρτί όταν μπαίνω σε μια σχέση, οπότε έχω τεράστιο θέμα με το ψέμα. Θεωρώ ότι όλα μπορούν να λυθούν με τη συζήτηση, αρκεί να είναι ο άλλος ειλικρινής. Το να σε κοροϊδεύει κάποιος είναι το μόνο εύκολο. Το να ξεχωρίσεις όμως και να πεις ότι αξίζεις και αξίζω θέλει προσπάθεια», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι απόλυτη στις σχέσεις, δεν ξέρω αν κάτι τελειώνει οριστικά αν σπάσει το γυαλί, γιατί έχω υπάρξει πολύ απόλυτη στη ζωή μου και τελικά τα πράγματα ανατρέπονται. Μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες. Και εγώ έχω πει ψέμματα, αλλά ψέμα με ψέμα έχει διαφορά». 

Για τη σχέση με τη μητέρα της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανέφερε: «Εγώ δεν άκουγα καθόλου τη μητέρα μου στην εφηβεία. Με τη μητέρα μου μιλούσαμε πάντα πάρα πολύ, υπήρξε όμως μια φάση στην εφηβεία που την πέρασα έντονα. Κάθε μέρα της έλεγα ότι θα φύγω από το σπίτι και μια μέρα η μητέρα μου με έδιωξε. Πήγα στο σπίτι και μου είχε μαζέψει όλα τα πράγματα. Άρχισα να κλαίω και εννοείται ότι το πήρα πίσω. Η μητέρα μου ήταν κουλ, είχα ελευθερίες αλλά πάντα υπήρχε μέτρο». 

Τέλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας: «Οι φήμες για σχέση ανάμεσα σε εμένα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκίνησαν επειδή κάναμε διακοπές το καλοκαίρι μαζί, γιατί ως γνωστόν οι κοπέλες απαγορεύεται να κάνουν παρέα με τα αγόρια. Εγώ είχα στραβώσει λίγο γιατί τότε είχα χωρίσει και κάπως είχε συνδεθεί τότε όλο αυτό. Ήταν άσχημο και για εμένα και για τον άνθρωπο που ήμουν μαζί αλλά και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164