Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 5/7 αποχαιρέτησέ οριστικά τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό στο Mega.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τη διοίκηση του Mega και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ευχήθηκε «καλή συνέχεια στους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζώνης» και αποκάλυψε πως «σβήνει το λαμπάκι και δεν θα ξαναμπεί».

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε και οι δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντες τις τελευταίες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της, αλλά και τις τελευταίες εικόνες της από το πλατό.

«Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές για όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί για τις αναμνήσεις και γιατί στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση. Υ.γ έβγαλα σήμερα τόσες φωτογραφίες με όλους τους δημοσιογράφους , τους τεχνικούς , τους οπερατέρ , όλους εκείνους που βρισκόμασταν καθημερινά σε αυτό το studio αλλά δεν έχω καμία γιατί τις έβγαζαν με το κινητό τους ! Έχω μόνο αυτές που ανεβάζω τώρα! Ανυπομονώ να τις δω στα δικά σας προφίλ», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην λεζάντα της πρώτης ανάρτησής της, ενώ στη δεύτερη έγραψε: Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν με πανιά, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στην θέση μου στον καναπέ αγκαλιά με το κόκκινο μου μαξιλάρι #tomegatokalo.
Καλό καλοκαίρι βρε παιδιά με αγάπη».

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164