Απόστολος Λύτρας: «Αγνώριστος» στη φυλακή – Έχασε πολλά κιλά και καπνίζει μανιωδώς – Μοναδική χαρά οι κόρες του

Αδυνατισμένος και μανιακός καπνιστής ο Απόστολος Λύτρας στη φυλακή, όπως αποκαλύπτουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, o ποινικολόγος έχει χάσει πολλά κιλά μέσα σε λίγες ημέρες και η όψη του έχει αλλάξει. Καπνίζει μανιωδώς και ανταλλάζει τηλεκάρτες για τσιγάρα.

Μοναδικές στιγμές χαράς οι κόρες του, οι οποίες τον επισκέπτονται καθημερινά όσο ο ίδιος αναμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε πριν από μία εβδομάδα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

 Απόστολος Λύτρας – Ξανά σε πλειστηριασμό η μεζονέτα

Όλα αυτά την ώρα που η μεζονέτα του ποινικολόγου στο Χαλάνδρι βγαίνει και πάλι στο σφυρί. Πριν από λίγες μέρες, στις 26 Ιουνίου, ο Απόστολος Λύτρας κατάφερε να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινήσει εκ νέου.

Ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου. Το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ.

Στην έκθεση του εκτιμητή περιγράφονται οι χώροι της μεζονέτας και οι διαστάσεις του οικοπέδου.

«Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικόπεδο επιφάνειας 410,30 τ.μ., το οποίο είναι εντός εγκεκριμένου σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στην θέση «Πάτημα Γέρακα», του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Το οικόπεδο υπόκειται στις διατάξεις του Ν.1337/1983 περί εισφοράς σε γη και χρήμα», αναφέρεται στην έκθεση.

Πηγή: Mega/ Live News

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164