J2US Τελικός: Συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου για την πρόταση γάμου από τον Γιάννη Σεβδικαλή – «Η πιο δυνατή μας στιγμή»

Με το τελευταίο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 5/7 το J2US και τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η έναρξη του τελικού

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο τελικό του σόου και τόνισε πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.

Μια από αυτές ήταν και η guest εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού, η οποία πήρε τη θέση του Σταμάτη Φασουλή, καθώς ήταν απών λόγω της παράστασής  «Τότε, τώρα, πάντα».

Η Μαρία Σολωμού, αφού καλησπέρα το κοινό, είπε πως το τραπέζι των κριτών στον τελικό του J2US, είναι γυναικεία υπόθεση, αφού ο Σταμάτης Φασουλής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου

Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του J2US η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής έκαναν αναδρομή στην πορεία τους στο σόου, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στο live στο οποίο ο Παραολυμπιονίκης είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Η πιο δυνατή μας στιγμή στο J2US ήταν η πρόταση γάμου που έκανα στη Σοφία! Ήταν πιο τέλεια από ότι περίμενα και φανταζόμουν και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», ανέφερε ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη Σοφία Κουρτίδου να «λυγίζει» από συγκίνηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164