Λίτσα Πατέρα: Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού – Συνεχίζει στον ΑΝΤ1;

Το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν φέρνει τεράστιες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, μια εξ αυτών και το οριστικό τέλος της Λίτσας Πατέρας από το πρωινό του ΑΝΤ1 μετά από 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Τον τελευταίο χρόνο η Λίτσα Πατέρα ήταν αρκετά δυσαρεστημένη με τη διάρκεια που είχε η στήλη της στην ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και με τη μη σταθερότητα στην ώρα που έβγαινε. Η πικρία αυτή φαίνεται πως οδήγησε στην απόφαση της αστρολόγου να μη συνεχίσει αυτή τη συνεργασία αλλά και να μην εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού την Παρασκευή 5/7.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και το ρεπορτάζ που μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Γειά σου», η Λίτσα Πατέρα δεν ήθελε να είναι παρούσα σε αυτή την τελευταία εκπομπή γιατί δεν αισθανόταν καλά όλοι να χορεύουν και να διασκεδάζουν την ώρα που εκείνη ήταν τόσο στεναχωρημένη. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι όλη η ομάδα της αστρολόγου ήταν εξίσου στεναχωρημένη ενώ και σε επικοινωνία που είχαν σαν εκπομπή με την ίδια, η Λίτσα Πατέρα ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά και δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας έναν χρόνο πριν.

«Όσο υπάρχει το Πρωινό, είναι αστείο να ρωτάτε τη Λίτσα Πατέρα αν θα βρίσκεται σε αυτό. Όσο υπάρχει το Πρωινό, δε τη κουνάει κανείς» είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ευρύτερη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για το αν μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, πράγμα που όμως φαντάζει δύσκολο μιας και έχει κλείσει σχεδόν όλο το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164