Ψάχνεις τον έρωτα; Μήπως να ξεκινήσεις τρέξιμο;

Σε έναν κόσμο όπου το να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο μοιάζει πιο δύσκολο από ποτέ, οι σύγχρονες τάσεις στο ραντεβού βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Πλέον, τα ραντεβού δεν περιορίζονται σε παραδοσιακά δείπνα και ποτά, αλλά ενσωματώνουν δραστηριότητες που προάγουν την υγεία και την ευεξία. Εδώ έρχονται στο προσκήνιο οι running clubs και το pickleball.

Running Clubs: Ραντεβού σε κίνηση

Τα running clubs είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση. Το κοινό πάθος για το τρέξιμο ενώνει τους συμμετέχοντες και δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας. Όχι μόνο έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι που αγαπάς, αλλά μπορείς να βρεις και κάποιον που μοιράζεται την ίδια ενθουσιώδη στάση απέναντι στην άσκηση.

Είναι επίσης ένας τρόπος να αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές που συχνά συνοδεύουν τα πρώτα ραντεβού. Όταν τρέχεις, υπάρχει πάντα κάτι να συζητήσεις – η διαδρομή, η τεχνική σου, ο επόμενος στόχος σου. Και αν όλα πάνε καλά, μπορείς πάντα να προτείνεις ένα μετά-τρέξιμο καφέ ή smoothie για να συνεχίσετε τη συζήτηση.

Pickleball: Το νέο αγαπημένο σπορ των ζευγαριών

Αν το τρέξιμο δεν είναι το φόρτε σου, τότε το pickleball μπορεί να είναι η απάντηση. Αυτό το διασκεδαστικό και εύκολο να μάθεις σπορ έχει κερδίσει έδαφος ως μια δημοφιλής δραστηριότητα για ραντεβού. Το pickleball συνδυάζει στοιχεία από το τένις, το μπάντμιντον και το πινγκ πονγκ, και μπορεί να παιχτεί από ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Το να παίξεις pickleball σε ένα ραντεβού είναι ένας φανταστικός τρόπος να δεις τον σύντροφό σου σε μια χαλαρή, αλλά και ανταγωνιστική κατάσταση. Μπορείς να γελάσεις με τα λάθη, να πανηγυρίσεις τις νίκες και να απολαύσεις τον χρόνο που περνάτε μαζί σε έναν ανεπίσημο και χαλαρό περιβάλλον. Και αν τα πράγματα πάνε καλά, ποιος ξέρει; Μπορεί να κανονίσετε και ένα δεύτερο ραντεβού στο γήπεδο

 
Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164