Ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού – Τι θα συζητήσουμε;

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά οι σωστές συζητήσεις μπορούν να το κάνουν πιο ευχάριστο και αστείο. Εδώ είναι μερικές ιδέες για θέματα συζήτησης που θα σπάσουν τον πάγο και θα κάνουν τη βραδιά σου αξέχαστη.

Χόμπι και ενδιαφέροντα

Ρώτησε για τα χόμπι του άλλου ατόμου. Αν παίζει γιουκαλίλι, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στον επόμενο ροκ σταρ ή τουλάχιστον στον επόμενο viral αστέρα του TikTok.

Ταξίδια και περιπέτειες

Συζητήστε για ταξίδια. Αν έχει πάει στην Ανταρκτική για καταδύσεις με πιγκουίνους, έχεις μόλις βρει τον πιο κουλ ταξιδιωτικό σύντροφο.

Μουσική και ταινίες

 Αν αγαπά τις ταινίες τρόμου και εσύ κρύβεσαι κάτω από την κουβέρτα με κάθε θρίλερ, ίσως να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κάψετε θερμίδες μαζί: φωνάζοντας!

Δουλειά και φιλοδοξίες

Ρώτα για τη δουλειά και τις φιλοδοξίες του. Αν σου πει ότι θέλει να γίνει αστροναύτης, μπορείς να φύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Tips για καλή συζήτηση με χιούμορ

– Να είσαι ενεργός ακροατής και να δείχνεις ενδιαφέρον για ό,τι λέει ο άλλος.

– Χρησιμοποίησε χιούμορ για να κάνεις τη συζήτηση πιο άνετη. 

– Κράτα τον τόνο της συζήτησης ελαφρύ και ευχάριστο. Το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσεις τον πάγο.

Ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού είναι αυτό όπου και οι δύο νιώθουν άνετα και διασκεδάζουν. Ακολουθώντας αυτές τις προτάσεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια θετική και χιουμοριστική εμπειρία που θα θέσει τις βάσεις για μια δεύτερη συνάντηση, και γιατί όχι, και κάτι παραπάνω!

Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164