Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι;

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως προχωρά η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις και σχεδιάζουν πως θα περάσουν το υπόλοιπου του καλοκαιριού , με τα σχέδιά τους όμως να μην περιορίζονται εκεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real news και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου, η παρουσιάστρια του Shopping Star και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους.

Οι δυο τους, μετά το διάστημα που πέρασαν χωριστά και την επανασύνδεσή τους, είναι πλέον απόλυτα σίγουροι για τα συναισθήματά τους και σκέφτονται σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Άνοιξη ή τις αρχές Καλοκαιριού του 2025. Άλλωστε όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για δυο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

«Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση από τον σύντροφό μου, και τρίτη και τέταρτη» είχε πει σε δηλώσεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν έγινε γνωστή η επανασύνδεσή τους.

Και παρότι σκέφτονται τον γάμο, έχουν αποφασίσει ακόμη να μη συγκατοικήσουν αλλά να κρατά ο καθένας το σπίτι του.

«Μένουμε μαζί πολύ συχνά αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον Γιάννη, δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια, όπως τώρα» είχε πει σε άλλες δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010, τότε που το μοντέλο και παρουσιάστρια ζούσε στην Αμερική. Ο γάμος τους έγινε πέντε χρόνια μετά στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ωστόσο η χιλιομετρική απόσταση και το γεγονός πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήθελε να εστιάσει στην καριέρα της, τους οδήγησε στον χωρισμό.

Μετά από χρόνια ξανασυναντήθηκαν και πλέον δείχνουν πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ για τη σχέση τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164