Ελεονώρα Μελέτη για Ευρωβουλή: «Δεν με φοβίζει ότι μπήκα στην πολιτική, είμαι ανθεκτική στην κριτική»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που δέχτηκε από την οικογένειά της.

«Το ταξίδι αυτό ήταν ψυχοφθόρο, κουραστικό και με καθόλου ελεύθερο χρόνο. Έφαγα κράξιμο στο Twitter, με ενημέρωσαν. Δεν μπήκα όμως στη διαδικασία να διαβάσω τα μηνύματα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έριξε πολύ διάβασμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ενώ παραδέχτηκε ότι δεν την αγχώνει να καταπιαστεί με θέματα που δεν γνωρίζει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα αναλάβει επιτροπή με γεωπολιτικό ή οικονομικό ενδιαφέρον.

«Δεν με φοβίζει ότι μπήκα στην πολιτική, είμαι ανθεκτική στην κριτική. Πρέπει να κρινόμαστε επί τω έργω. Νιώθω ότι με έκριναν για τελείως άλλα πράγματα. Αυτό που λένε ‘πού πάει η τηλεπερσόνα στη Βουλή, δεν εκθέτει εμένα, αλλά τους ίδιους», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η στήριξη από την οικογένειά της

Το ταξίδι της στις Βρυξέλλες το χαρακτήρισε εμβληματικό, ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, τη στήριξε από την πρώτη στιγμή.

«Η κόρη μου, Αλεξάνδρα, δεν κατάλαβε τίποτα μέχρι την ψηφοφορία. Μετά είδε σε δημοσκοπήσεις το κεφάλι μου και λέει ‘μαμά, σε δείχνει’. Στην κόρη μου έχουμε πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μού έχει ζητήσει να κάνω κάποιες δουλειές στο εξωτερικό. Δεν παραπονέθηκε ότι θα λείψω, μου είπε ‘μαμά, πήγαινε να κάνεις τη δουλειά σου’», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164