Παντελής Καναράκης κατά Γερμανού: «Έβριζε και μιλούσε άσχημα για τη Μενεγάκη σε στελέχη και σήμερα είπε ότι την αγαπάει»

Ένα ξέσπασμα μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok έκανε ο Παντελής Καναράκης το Σάββατο 6/7, με αφορμή τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, την οποία έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/7 μετά το φινάλε της εκπομπής της και έγραψε: «Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη».

Το εν λόγω σχόλιο ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Παντελής Καναράκης κατά της Ναταλίας Γερμανού, κατηγορώντας την πως μιλούσε άσχημα για την Ελένη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της.

«Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της και μιλούσε παρά πολύ άσχημα. Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη, που θα φύγει από την πρωινή ζώνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα… λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση», είπε στο βίντεό του ο Παντελής Καναράκης.

@kanarakis_pantelis Η Ναταλία για την Ελένη! #panteliskanarakis #kanarakis #viralvideo #sex #tik_tok #fypシ #menegaki #germanou ♬ πρωτότυπος ήχος – kanarakis_pantelis

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164