Νίκος Απέργης: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σ’ αγάπησα από την πρώτη στιγμή»

Ο Νίκος Απέργης τραγουδά για τον έρωτα και παρουσιάζει με music video τη νέα του επιτυχία, «Σ’ αγάπησα από την πρώτη στιγμή».

Στο music video του «Σ’ αγάπησα από την πρώτη στιγμή» ο Νίκος Απέργης περνά ένα δυνατό μήνυμα, όπως έχει κάνει και σε παλιότερα music videos του. Αυτή τη φορά, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός «μεταμορφώνεται» σε μουσικό του δρόμου, δείχνοντας τον αυθορμητισμό, τον ρομαντισμό και την ευαισθησία τους.

Παράλληλα, μέσα από τη χρήση της νοηματικής, υπογραμμίζει τη σημασία της μουσικής ως πανανθρώπινης γλώσσας, που μιλά στις καρδιές και στις ψυχές των ανθρώπων και τους γεμίζει συναισθήματα, ακόμα κι όταν δεν μπορούν να την ακούσουν. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Το «Σ’ Αγάπησα Από Την Πρώτη Στιγμή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό κι uptempo single, στα γνώριμα μουσικά χνάρια του Νίκου Απέργη. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Aυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164