Μαρία Μπακοδήμου: Αυλαία για το «Γεια σου» – «Μην κλαίτε ρε»

Αυλαία έπεσε σήμερα 7/7 και για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου με την παρουσιάστρια να μην ανανεώνει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όπως είναι γνωστό, η εκπομπή «Γεια σου» δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους. Αμέσως μετά το βίντεο αυτό, τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου προκειμένου να κάνει τον δικό της απολογισμό, να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο πλατό, τις καμερούλες μου, κι αυτή εδώ την ομάδα. Είστε όλοι εδώ; Εγώ να σας πω κάτι; Πέρασα πολύ ωραία γιατί αγαπηθήκαμε, ενωθήκαμε, συνδεθήκαμε, μοιραστήκαμε» είπε η Μαρία Μπακοδήμου και βλέποντας τους συνεργάτες της συγκινημένους είπε, «Μη κλαίτε ρε βλαμμένα».

«Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα ήταν ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά, έχει κάνει υπέρβαση γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί, που τρέχανε στο ρεπορτάζ, ήταν εδώ, ξενυχτάγανε τα βράδια στο ρεπορτάζ, η καλύτερη ομάδα που τους αξίζει μια πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση. Να είμαστε καλά. Σας αγαπώ πολύ. Καλό καλοκαίρι» πρόσθεσε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164