Μαρία Μπακοδήμου για Κώστα Φραγκολιά: «Κάθε χρόνο γκρινιάζει για κάτι που τον ενοχλεί σε αυτό που κάνει»

Τη γκρίνια του Κώστα Φραγκολιά για το πρωινό ξύπνημα στο Happy Day σχολίασε το πρωί της Κυριακής 7/7 η Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας Φραγκολιάς λίγες ημέρες πριν τελειώσει το Happy Day.

«Αν δεν υπήρχε το Happy Day η επόμενη εκπομπή που είμαι πιο κοντά είναι της Ελένης Τσολάκη και μετά η δική σας. Είναι στενάχωρο που η Ελένη Τσολάκη δε συνεχίζει την επόμενη σεζόν. Τι να πω, οι μέρες τις ελληνικής τηλεόρασης είναι δυνατόν να είναι κάθε πέρυσι και χειρότερα; Νομίζω το πάνελ της στο κομμάτι της ενημέρωσης δε τη βοηθούσε και πολύ, καταξιωμένοι επαγγελματίες όλοι τους αλλά σε άλλο κομμάτι.

Αυτό το 6 το πρωί, αρχίζει τις δυο τελευταίες εβδομάδες και με κοπανάει. Απορώ πως πηγαίνω. Θέλω να βγάλω ένα μπλουζάκι που να λέει, “δε φτάνει που έρχομαι, θέλετε και να μιλάω και να ακούω”. Έχω μια ιδέα για κάτι δικό μου, την έχω επικοινωνήσει στον Alpha. Είναι λίγο αντρική υπόθεση. Θα δούμε αν θα γίνει» ήταν τα λόγια του Κώστα Φραγκολιά.

Αμέσως μετά την προβολή αυτού του βίντεο, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τον λόγο και σχολίασε,  «Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι Τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο, σαν το γιο της Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, κάθε χρόνο γκρίνια. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δε βγαίνει και γκρινιάζει ότι κάτι τον ενοχλεί σε αυτό που κάνει:».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164