Γιάννης Γιοκαρίνης: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου μετά το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τρεις μετά το περιστατικό που τους οδήγησαν στο δικαστήριο, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου.

Ήταν στις αρχές του περασμένου Απριλίου όταν μετά από έναν πολύ έντονο καβγά που είχαν οι δυο τους, η Σοφία Μιχαλοπούλου τηλεφώνησε τρομοκρατημένη στην αστυνομία με τον καλλιτέχνη να καταλήγει στο αυτόφωρο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον οι δυο τους δείχνουν πολύ αγαπημένοι.

«Δε μετράω τη μέρα που παντρευτήκαμε, αλλά τη μέρα που γνωριστήκαμε 20 χρόνια πριν. Παλιότερα σου είχα πει ότι είναι δίπλα μου σαν βράχος. Ακουμπάω πάνω της, ηρεμώ, τη λατρεύω, με λατρεύει» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Mega και την Ελένη Μουστάκη ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Αν δε με αγαπούσε θα έκανε τόσες προσπάθειες να ξεπεράσει τον αλκοολισμό του, το τέρας που τον έτρωγε; Με τίποτα» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Για το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια και την έκταση που αυτό πήρε, η Σοφία Μιχαλοπούλου είπε,  «Η μέρα που συνέβη το δικό μας περιστατικό, ήταν ακριβώς μια μέρα μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Σκληρό πράγμα. Αυτή η σύνδεση που κάνανε και πήρε τέτοια διάσταση το θέμα… έγινε κανιβαλισμός. Ο Γιάννης δεν είναι βίαιος. Ο Γιάννης εφόσον υπήρχε αυτός ο λαβύρινθος στο κεφάλι του που τον οδηγούσε στη μνήμη της εξάρτησης, αυτό τον έκανε να λειτουργεί όπως πριν, εξαρτημένος, μεθυσμένος δηλαδή.

Εκεί φοβάσαι τι θα φέρει το μετά. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την αστυνομία, για να μη γίνει κάτι χειρότερο. Ο Γιάννης μου είπε ότι κατάλαβε τον φόβο μου γιατί ξέρει τι μου έχει βγάλει ο αλκοολισμός του, αυτό όμως που έκαναν τα κανάλια και η διάσταση που πήρε όλο το πράγμα τον τρέλανε και σκέφτηκα ότι θα έχουμε αντίποινα για κάτι που φταίνε οι άλλοι. Μεταξύ μας καταλαβαινόμαστε».

Και κατέληξε,  «Ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που χειρίστηκαν το θέμα ανθρώπινα και όχι κουτσομπολίστικα και κίτρινα. Η μητέρα μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα, την πήραν τηλέφωνο και της λέγανε ότι έχω πεθάνει, ότι με έχει στραγγαλίσει, με έκλαιγε στο μπαλκόνι».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164