Κατερίνα Στικούδη: Θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της μπροστά στην κάμερα

Για την απόφασή της να κάνει οικογένεια με τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για τον δημόσιο θηλασμό μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής 7/7.

«Με τον Βαγγέλη αισθάνομαι σιγουριά, είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα. Κάποια στιγμή έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα σε ένα σπίτι μόνους μας, και δε μου άρεσε, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Δεν πιστεύω ότι έχω δυο τώρα» εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Με ψυχραιμία όλα γίνονται… Πρέπει να αισθανόμαστε παραγωγικές οι γυναίκες, να κάνουμε όμορφα πράγματα, να δουλεύουμε, να έχουμε αυτή την έκφραση, δε μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά μου. Την ισορροπία με τον Βαγγέλη κάπου τη βρίσκουμε και κάπου τη χάνουμε. Το θέμα είναι να τη βρίσκουμε σύντομα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο.

Θηλάζω παντού και συνέχεια… Δημόσια, κανονικά, θα τον σκεπάσω και θα κάνω τη δουλειά μου. Οι γυναίκες δε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές μεταξύ μας, η καθεμιά κλάνει ό,τι μπορεί. Χρειάζεται υπομονή, είναι κάτι που εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα πολύ γι’ αυτό και θήλασα μόνο τρεις μήνες.

Προβληματιζόμουν μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα… Τώρα που το ζω δεύτερη φορά δε μετράω πια, δεν έχω το χρονόμετρο, το μωράκι θα τρώει όποτε και όσο θέλει. Χωρίς άγχος. Τη βάπτιση την ετοιμάζουμε για αρχές Σεπτέμβρη» είπε ακόμα η Κατερίνα Στικούδη που δε δίστασε να θηλάσει τον πέντε μηνών γιο της και μπροστά στην κάμερα.

Τέλος, η Κατερίνα Στικπύδη δήλωσε πως δεν δέχεται σχόλια που έχουν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση άλλων ανθρώπων αφού είπε πως κανείς δε μπορεί να υποδείξει στον άλλον πόσο θα φάει και τι θα φορέσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164