Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή μπορεί να είναι μια ξεχωριστή εβδομάδα για να κάνεις τυχερές επαφές μέσω των μέσων ενημέρωσης, του τηλεφώνου ή των σπουδών. Μαθαίνεις πραγματικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα και ενώ μπορεί να μη βάζεις ακόμα τις δεξιότητες σου σε κάτι παραγωγικό, αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για να αναπτύξεις δεξιότητες και να αποκτήσεις γνώσεις που θα σε εξυπηρετήσουν καλά στην πορεία. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με μια ιδέα και πιθανώς με κάποια πρωτοποριακή σκέψη. Τόσο η συναισθηματική όσο και η διανοητική ενέργεια τρέχουν στα ύψη και μπορείς να αισθάνεσαι υπέροχα κίνητρα για την αντιμετώπιση έργων ή καθηκόντων που μπορεί να έχεις αφήσει να διαλυθούν.

Ταύρος

Αποκτάς μια καλύτερη προοπτική ή χειρίζεσαι τα οικονομικά θέματα και η ενασχόληση με χαλαρά θέματα καθώς και η αντιμετώπιση ζητημάτων από το παρελθόν μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της αποστολής. Το να είσαι ανοιχτή στη μάθηση, την καθοδήγηση και το μοίρασμα είναι σημαντικό αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να πάρεις και να καταρρίψεις. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός στις συνομιλίες και μπορείς να βρεις τον εαυτό σου ιδιαίτερα ενθουσιώδη με νέες ιδέες και θέματα. Εάν ένα δεσμός θα μπορούσε να χρειάζεται θεραπεία ή ανύψωση τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Δίδυμοι

Υπάρχει ρέουσα ενέργεια μαζί σου για σύνδεση με φίλους ή δικτύωση. Αυτή είναι γενικά μια καλή περίοδος για να κάνεις πολύτιμες και τυχερές επαφές και αυτή η βδομάδα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να νιώσεις έμπνευση για να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο. Οι τρέχουσες διελεύσεις φέρνουν ιδιαίτερα καλή ενέργεια στις επικοινωνίες σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να καταλήξεις σε μια πετυχημένη συμφωνία με κάποιον ή να απολαύσεις κάποια καλά νέα. Η δύναμη της αυξημένης ψυχικής ενέργειας είναι μαζί σου τώρα και η ανάγκη να θέσεις σε κίνηση ιδέες είναι έντονη.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις τον εαυτό σου σε σταθερές βάσεις και να απολαύσεις το χρόνο σου περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να αξιοποιήσεις την εμπειρία και τη σοφία σου για να αποκομίσεις σημαντικό κέρδος σε επαγγελματική υπόθεση ή φήμης. Θα διαπιστώσεις ότι καθώς δίνεις περισσότερη προσοχή στους πρακτικούς σου στόχους, μπορείς να είσαι πιο αποτελεσματική στην επιδίωξη τους, πράγμα που σε ελευθερώνει και σου προσφέρει κατάλληλο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Τα καλά νέα για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις μπορούν να βρουν το δρόμο τους προς εσένα, φέρνοντας μια αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας.

Λέων

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις συνδέσεις και επαφές. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά βρίσκοντας κάποιον που θα μοιράζεσαι παρόμοιες πεποιθήσεις, ιδανικά ή ενδιαφέροντα. Ταυτόχρονα αναγνωρίζεις τα οφέλη του να ωθήσεις τον εαυτό σου έστω και λίγο έξω από τη ζώνη άνεσης σου για να διασκεδάσεις νέες προοπτικές. Οι φίλοι είναι ενθαρρυντικοί. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε χρήσιμα συμπεράσματα ή να μάθεις κάτι πολύτιμο. Είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου. Έχεις περισσότερη από τη συνηθισμένη ψυχική ενέργεια.

Παρθένος

Είσαι σε καλή κατάσταση για να αναζητήσεις ή να προσελκύσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στη ζωή ή να πετύχεις τους στόχους σου. Το να ξεφύγεις από μια αποτυχία είναι ένα ενεργό θέμα για σένα αυτές τις μέρες και το σήμερα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείς να συγκεντρώσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, ιδιαίτερα με υψηλόβαθμα στελέχη ή άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Η αλλαγή της ρουτίνας σου ανανεώνει τη σκέψη σου και μέσω αυτής αποκτάς προοπτική. Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τη μεγάλη σκέψη, τη θετική επικοινωνία και τις μεγάλες ιδέες.

Ζυγός

Οι ενέργειες σήμερα είναι φιλικές και αισιόδοξες. Επιθυμείς έντονα να συμπεριληφθείς και να απολαύσεις την αίσθηση του ανήκειν. Οι επιρροές σήμερα και αύριο σε ενθαρρύνουν να μάθεις, να μοιράζεσαι και να απορροφάς νέες πληροφορίες, ειδικά από τα δίκτυα και τους συνεργάτες σου. Ίσως το πιο σημαντικό είναι να εφαρμόσεις αυτά που γνωρίζεις. Δεν χρειάζονται πολλά για να διατηρήσεις τις ανταλλαγές με πνεύμα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια ικανοποιητική συμφωνία με κάποιον. Η φιλία είναι μια ισχυρή προτεραιότητα και φέρνει ειδικές ανταμοιβές. Εναλλακτικά, ένα συγκεκριμένο έργο ή στόχος ευτυχίας βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να δημιουργήσεις σχέσεις με ανθρώπους, ιδέες ή πληροφορίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τους στόχους της δουλειάς ή της υγείας σου. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις μια σχέση ή να βελτιώσεις ένα δεσμό. Οι μεταφορές υποστηρίζουν τη διεύρυνση του μυαλού σου και το άνοιγμα σε ανακαλύψεις, ειδικά όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους. Σήμερα είναι μια δυνητικά επιχειρηματική μέρα και υπάρχει ένα ωραίο κανάλι για να εκφράσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Οι διελεύσεις αυτές τις μέρες είναι φανταστικές για τη δημιουργία συνδέσεων, την προσωπική έλξη και τη δημιουργικότητα. Θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να σου προσφέρουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας ή να ακολουθήσουν τα σχέδια σου με ελάχιστη αντίσταση. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να έρχεται σε μια ευτυχισμένη συμφωνία ή να απολαύσεις ανταποδοτικές αλληλεπιδράσεις με κάποιον ειδικό. Η προσέγγιση μπορεί να φέρει ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου. Η διανοητική ενέργεια είναι ισχυρή και αισθάνεσαι υποχρεωμένη να αναλάβεις δράση για μια ιδέα ή να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες.

Αιγόκερως

Το καλό σου χιούμορ μπορεί να προσελκύσει ευκαιρίες τώρα. Θα σου είναι εύκολο να κάνεις την οικογένεια ή τους συναδέλφους να ακολουθήσουν τα σχέδια σου και θα διαπιστώσεις ότι συνδέεσαι καλά με τους άλλους. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τα έργα και τα σχέδια σου και ίσως λίγο να ασχοληθείς με τις απόψεις και τις προοπτικές. Η διαίσθηση σου για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα είναι σωστή. Καθώς βλέπεις όλες τις γωνίες μια ιστορίας ή περισσότερα επίπεδα σε ένα ζήτημα, βελτιώνεται η λήψη αποφάσεων.

Υδροχόος

Είσαι σε καλή θέση για να κάνεις τυχερές συνδέσεις μέσω ευχάριστων επικοινωνιών και δημιουργικής σκέψης. Το βρίσκει εύκολο να προσεγγίζεις τους άλλους με χαρούμενους τρόπους και η απήχηση σου παίρνει μια καλή ώθηση μέσω των αλληλεπιδράσεων και των προσπαθειών σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να αναγνωρίσεις τη δύναμη του λόγου σου και τη σημασία του να δίνεις περισσότερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς. Είναι μια σημαντική στιγμή για ανταλλαγή ιδεών με άλλους, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τη βελτίωση της οικιακής ή της οικογενειακής ζωής. Οι συνομιλίες είναι πιθανώς κινούμενες και ενθουσιώδεις.

Ιχθύες

Είσαι καλός κριτής αυτή τη στιγμή και η επιχειρηματική σου αίσθηση βελτιώνεται ως αποτέλεσμα. Ίσως το πιο σημαντικό, το ίδιο κάνουν και τα συναισθήματα άνεσης και ικανοποίησης καθώς έρχεσαι σε ισχυρότερη επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, μείον τους περισπασμούς. Οι συνομιλίες μπορούν να ξεχωρίσουν ως χρήσιμες και η εκμάθηση κάτι χρήσιμου ή η ακρόαση ανακουφιστικών ή συναρπαστικών ειδήσεων μπορεί τώρα να είναι ισχυρή. Μεγάλη ενέργεια είναι μαζί σου για νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, αλλά και διάθεση να θέσεις σε κίνηση τα σχέδια σου που είναι ένας ισχυρός συνδυασμός.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Pexels 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164