Sydney Sweeney: Το co-ord της είναι αυτό που όλες θα έπρεπε να έχουμε στη ντουλάπα μας τώρα!

«Δεν τραβάω mirror selfies συχνά, αλλά όταν το κάνω, είναι χαοτικές», ήταν η λεζάντα κάτω από το post που ανέβασε το περασμένο Σάββατο (06.07) η Sydney Sweeney στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 20 εκατομμύρια ακολούθους. Η πρωταγωνίστρια του White Lotus πόζαρε φορώντας ένα ultra sexy, printed co-ord σε καφέ τόνο, που έφερε την υπογραφή του οίκου Miu Miu και αποτελούνταν από ένα καυτό bandana top και μια tiny φούστα. Είχε ολοκληρώσει το look της με κρεμ shopper bag, από καμβά, επίσης του οίκου Miu Miu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Μπορεί το σύνολό της Sweeney να κόστιζε περίπου 1.800 δολάρια, και να μοιάζει απλησίαστο για εμάς, παρόλα αυτά αποτελείται από μερικά huge trends που δεν πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητα αυτό το καλοκαίρι. Όπως;

Τα co-ords είναι ό,τι πρέπει για τους καυτούς μήνες του χρόνου γιατί είναι δροσερά, αφήνουν το κορμί σου να αναπνέει ελεύθερα. Και το βασικότερο… Δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling. Το bandana top, ή ακόμα και ένα μαντήλι που το έχεις φορέσει εσύ ως top, είναι μια από τις μεγαλύτερες micro τάσεις της σεζόν και μπορεί να συντροφεύσει από το πρωί στην παραλία ως αργά το βράδυ στο beach bar.

Και τέλος το καφέ… Αχ, το καφέ. Αυτό το χρώμα είναι ό,τι καλύτερο για αυτή την εποχή. Αγκαλιάζει την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το μάυρισμά μας.

Κεντρική Φωτογραφία: Nasser Berzane/AbacaPress / SplashNews.com

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164