Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη από τις διακοπές τους στη Ρόδο

Τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Ρόδο, εκεί όπου χαλαρώνει με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους,  Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιανός είχε απαντήσει για την απόσταση που τον κρατά μακριά από την οικογένειά του, αφού τον μισό χρόνο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

«Γενικά απολαμβάνω την παρέα της συζύγου μου και την μικρότερης κόρης μου και προσπαθώ να παίρνω από αυτό ό,τι χρειάζομαι. Με τους δικούς μου και τους φίλους μου προσπαθώ να καλύψω έδαφος μέσω βιντεοκλήσεων -νομίζω πως τους ζαλίζω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εκείνοι. Πολύ συνειδητά κάνω μία θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, τα χόμπι μου και πράγματα που αγαπώ», είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιανός.

Στη νέα του ανάρτηση στο instagram ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη από την έξοδό τους στο νησί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164