Ποιος είπε πως δεν φοράμε μαύρο το καλοκαίρι – Αυτά τα 7 total black looks αποδεικνύουν το αντίθετο

Συνήθως το καλοκαίρι επενδύουμε στις πιο φωτεινές αποχρώσεις της παλέτας. Παστέλ, γαλάζιο, λευκό, ροζ, κίτρινο είναι μερικές από τις άχαστες, χρωματικές επιλογές για τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Το μαύρο συχνά περνά σε δεύτερη μοίρα. Λάθος! Το μαύρο θα έπρεπε να είναι ο πιο πιστός μας «φίλος». Η πιο safe επιλογή. Ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας.

Το μαύρο έχει την ιδιότητα να προσφέρει κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Είναι διαχρονικό. Δηλαδή δεν αποτελεί τάση της μιας σεζόν αλλά θα είναι για πάντα στη μόδα. Θεωρείται κλασικό. Όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι χαμαιλέοντας – δηλαδή προσαρμόζεται στο στυλ σου, όποιο και αν είναι αυτό. Προσαρμόζεται και στις περιστάσεις. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ – στο γραφείο, στην βραδινή έξοδο, στην παραλία. Αποπνέει πολυτέλεια. Δείχνει σούπερ κομψό αλλά και super sexy την ίδια στιγμή.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα ατού του μαύρου χρώματος. Πάμε να δούμε πώς θα το φορέσεις τις καυτές ημέρες του χρόνους, είτε μείνεις στην πόλη είτε φύγεις για διακοπές.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Ένα look που θα σε πάει παντού. Από την παραλία στο beach bar και από το beach bar στην χώρα του νησιού για φαγητό με βόλτα το ηλιοβασίλεμα. Η βάση μας θα είναι ένα μαύρο μπικίνι – όλες έχουμε ένα μαύρο μπικίνι στη προσωπική μας συλλογή. Για την πρωινή βουτιά, συνδύασέ το με μια μαύρη, maxi φούστα σε ίσια γραμμή. Αν θέλεις να συνεχίσεις χωρίς να πας στο ξενοδοχείο να αλλάξεις, πρόσθεσε ένα διάφανο, αέρινο, μαύρο πουκάμισο, το οποίο θα φορέσεις ανοιχτό, ένα λαμπερό clutch, mules με kitten heel και χρυσά κοσμήματα και είσαι έτοιμη για ένα υπέροχο βράδυ στο νησί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lglora)

Με ένα σατέν, maxi, μαύρο φόρεμα δεν έχασε ποτέ κανείς. Να το θυμάσαι αυτό. Να θέλεις το look σου να αντανακλά το island vibe, φόρεσέ το με ένα ζευγάρι μαύρα flip flops, ένα δερμάτινο, λευκό mini bag και χρυσά κοσμήματα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Εξίσου δροσερή επιλογή – για την πόλη ή και το νησί – είναι ένα μαύρο, λινό co-ord σύνολο, το οποίο θα συνδυάσεις με δετά, δερμάτινα σανδάλια.

Ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, μπορεί να σου κάνει παρέα σε περισσότερες περιστάσεις από όσες νομίζεις. Συνδύασέ το με ένα μαύρο, υφασμάτινο σορτσάκι, ψάθινη τσάντα, χρυσά details και μπαντάνα στα μαλλιά. Έτσι μπορείς να πας παντού, να είσαι σίγουρη!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Valdés (@marvaldel)

Για βραδινές εξορμήσεις κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, μια υπέροχη εναλλακτική είναι και η ολόσωμη φόρμα. Πόνταρε σε ένα μαύρο, στράπλες jumpsuit και σέταρέ το με ψάθινη τσάντα, χρυσά σανδάλια και statement κοσμήματα στο λαιμό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIA MATEIAN (@juliamateian)

Ένα μαύρο καφτάνι για την θάλασσα, το χρειάζεσαι και το ξέρεις. Φόρεσέ το με μια μεγάλη, ψάθινη tote bag, γυαλιά ηλίου και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό. Αν έχει και κοχύλι, ακόμα καλύτερα, αφού αυτά τα σχέδια φέτος κλέβουν την παράσταση.

Φέρε κοντά μια slip φούστα σε μαύρο χρώμα, με ένα μαύρο tank top και θα έχεις δημιουργήσει έναν all time classic, total black συνδυασμό που παίρνει άριστα. Ολοκλήρωσε το look σου με strappy mules με τακούνι και μια δερμάτινη τσάντα σε σκούρο καφέ. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164