Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Έρχεται στον Alpha – Δες το σπαρταριστό trailer της νέας κωμωδίας

Ο Alpha παρουσιάζει τη σειρά των σειρών! Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα!

Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; Ένα χορταστικό trailer με ξεκαρδιστικές στιγμές, μας βάζει στην ατμόσφαιρα της σειράς που όλοι περιμένουμε.

23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», η Τζέλα Δελαφράγκα – για την ακρίβεια η ‘κατάρα’ της – επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Όλη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά, από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Μια υπερπαραγωγή με ένα all star cast, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις έκπληξη, ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ.

Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους τη σύνθεση και η Αφροδίτη Μάνου τους στίχους, με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, ‘δαλιανιδικές’ χορογραφίες.

Αν σου άρεσε το «Κλάμα», θα λατρέψεις την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»!

Δες το σπαρταριστό trailer

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164