Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Κάπως είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ»

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας 8/7 η σειρά του Alpha, «Σασμός» με… happy end! Στο τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης δραματικής σειράς, που μας κράτησε συντροφιά για τρεις σεζόν, έμελλε να μοιράσει χαμόγελα στις τελευταίες του σκηνές αλλά και άπλετη συγκίνηση.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της αλλά και να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της.

Η τηλεοπτική «Αργυρώ» επέλεξε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αστέρη και τις συνόδευσε γράφοντας: «Πέρασαν λοιπόν τρία χρόνια … Κάπως είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το κανάλι μας τον Alpha και όλους τους ανθρώπους πίσω από αυτό καθώς επίσης και τον παραγωγό μας τον κ.Καραγιαννη που πίστεψαν σε εμένα, την casting director μας που για δεύτερη φορά μου έδωσε ένα τεράστιο βήμα τους σκηνοθέτες μας έναν προς έναν, το υπέροχο συνεργείο μας που ήταν πάντα εκεί και χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα και τέλος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς και υπέροχους ανθρώπους .

Τις Μαρίες μου, τον Ορφέα μου, τον Ήμελλο (που τον έλεγα μπαμπά και γέλαγε και με έλεγε βουρλάκι και όχι Βρουλάκη ) την Ευγενία, την Δανάη, την Βέρα, την Στέλλα, τον Στέλιο, την Όλγα, την Σαντυ, τον Δημήτρη, την Μαριλίτα, τον Στρατή, τον Στάθη τον Κώστα και όλους όλους όλους. Σαν ψέμα. Στα επόμενα φίλοι μου. Καλό καλοκαίρι. Θα μου λείψεις Αργυρώ! Με τη Χριστίνα θα τα λέμε, δεν φοβάμαι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hilla Fameli (@christina_hillafameli)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164