Ο Πύρρος Δήμας για την εμπειρία του ως σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δε μπορείς να το εκφράσεις με λόγια»

Για τη δική του εμπειρία ως σημαιοφόρος σε δυο Ολυμπιάδες, αυτή της Ατλάντας και αυτή της Αθήνας,  μίλησε ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή «Δεκατιανοί».

«Είναι μεγάλη η τιμή του σημαιοφόρου. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που μπαίνει μέσα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη τιμή… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα υπουργείο πολιτισμού από μόνος του γιατί μας διαφημίζει ανά τον κόσμο, όπως και όλα τα παιδιά, απλά ο Γιάννης είναι ένα άτομο ξεχωριστό…» ανέφερε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

«Η εμπειρία αυτή ήταν ανεπανάληπτη. Το να βλέπεις ένα στάδιο να ωρύεται, να βλέπεις τα φλας να αστράφτουν. Τη δεύτερη φορά στην Αθήνα ήμουν πιο έτοιμος. Είναι μεγάλη τιμή του κάθε αθλητή που μπαίνει και σηκώνει τη σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Αυτό που έχει πετύχει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στον αθλητισμό είναι πολύ μεγάλο, λίγοι γνωρίζουν τι έχει πετύχει» πρόσθεσε.

«Όταν μου είχαν ανακοινώσει εμένα ότι θα είμαι σημαιοφόρος ένιωσα μεγάλη συγκίνηση… Ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι… Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δε μπορείς να το εκφράσεις με λόγια» κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164